Se handlekurv (0)
  • Due to a high volume of orders we are experiencing shipping delays. Visit your My Orders Page to track your shipping status.

    Battlefield 2042

    Bakgrunn

    shop4no.com forstår at personvernet ditt er viktig for deg og at du bry deg om hvordan dine personlige data blir brukt. Vi respekterer og verdsetter personvernet til alle som besøker dette nettstedet, shop4no.com (“Vår side”) og bare vil samle inn og bruke personopplysninger på måter som er beskrevet her, og på en måte som er i samsvar med våre forpliktelser og dine rettigheter i henhold til loven.

    Vennligst les denne personvernreglene nøye og forsikre deg om at du forstår den.

    1. Definisjoner og tolkning

    I denne policyen skal følgende vilkår ha følgende betydning:

    "Regnskap" betyr en konto som kreves for å få tilgang til og / eller bruke bestemte områder og funksjoner på nettstedet vårt;
    "Kjeks" betyr en liten tekstfil som er plassert på datamaskinen eller enheten din av Vår side når du besøker visse deler av siden vår og / eller når du bruker visse funksjoner på nettstedet vårt. Detaljer om informasjonskapslene som brukes av nettstedet vårt er beskrevet i del 14 nedenfor;
    "Cookie Law" betyr de relevante delene av personvernet og elektronisk Forskrift om kommunikasjon (EF-direktiv) 2003;

    2. Informasjon om oss

    2.1 Nettstedet vårt eies og drives av Xbite Ltd, et aksjeselskap registrert i England under firmanummer 6520821.

    2.2 Registrert adresse: Unit 1, Maison Court, Barlborough, Chesterfield, S43 4GD, United Kingdom

    2.3 VAT nummer:928 8279 70

    3. Hva dekker denne policyen?

    Denne personvernerklæringen gjelder bare for din bruk av nettstedet vårt. Vår side kan inneholder lenker til andre nettsteder. Vær oppmerksom på at vi ikke har kontroll over hvordan ditt data blir samlet inn, lagret eller brukt av andre nettsteder, og vi anbefaler deg å sjekke retningslinjer for personvern på slike nettsteder før du leverer data til dem.

    4. Hva er personopplysninger?

    4.1 Personopplysninger er definert i den generelle databeskyttelsesforordningen (EU-forordningen 2016/679) (“GDPR”) og personvernloven 2018 (samlet "loven om databeskyttelse") som "all informasjon relatert til en identifiserbar person som direkte eller indirekte kan identifiseres i spesielt med henvisning til en identifikator.

    4.2 Personopplysninger er, i enklere vilkår, all informasjon om deg som lar deg bli identifisert. Personopplysninger dekker åpenbar informasjon som f.eks ditt navn og kontaktinformasjon, men dekker også mindre åpenbar informasjon slik som identifikasjonsnummer, elektroniske posisjonsdata og annet online identifikatorer.

    5. Hva er mine rettigheter?

    5.1 I henhold til databeskyttelseslovgivningen har du følgende rettigheter, som vi alltid vil arbeide for å opprettholde: 5.1.1 Retten til å bli informert om vår samling og bruk av din personlig informasjon. Denne personvernpolitikken skal fortelle deg alt du trenger å vite, men du kan alltid kontakte oss for å finne ut mer eller spørre noen spørsmål ved hjelp av detaljene i del 15. 5.1.2 Retten til tilgang til personopplysningene vi har om deg. Del 13 vil fortelle deg hvordan du gjør dette. 5.1.3Retten til å få rettet dine personopplysninger hvis noen av dine personopplysninger som innehas av oss er unøyaktige eller ufullstendige. Værsåsnill kontakt oss bruker detaljene i del 15 for å finne ut mer. 5.1.4 Retten til å bli glemt, dvs. retten til å be oss om å slette eller Kast ellers noen av dine personopplysninger som vi har. Vær så snill ta kontakt med oss ved hjelp av detaljene i del 15 for å finne ut mer. 5.1.5 Retten til å begrense (dvs. forhindre) behandlingen av din personlig informasjon. 5.1.6 Retten til å innvende mot oss ved å bruke dine personlige data for a bestemt formål eller formål. 5.1.7 Retten til å trekke tilbake samtykke. Dette betyr at hvis vi er stole på ditt samtykke som det juridiske grunnlaget for bruk av dine personopplysninger, du står fritt til å trekke tilbake det samtykket når som helst. 5.1.8 Retten til dataportabilitet. Dette betyr at hvis du har det gitt personlig informasjon til oss direkte. Vi bruker dem med ditt samtykke eller for utførelse av en kontrakt, og at data behandles med automatiserte midler, kan du be oss om en kopi av personopplysningene til gjenbruk med en annen tjeneste eller virksomhet i mange tilfeller. 5.1.9 Rettigheter knyttet til automatisert beslutningstaking og profilering.

    5.2 For mer informasjon om vår bruk av dine personlige data eller trening dine rettigheter som beskrevet ovenfor, vennligst kontakt oss ved å bruke detaljene gitt i Del 15.

    5.3 Det er viktig at personopplysningene dine holdes nøyaktige og oppdatert. Hvis noen av personopplysningene vi har om deg, endres, beholder du Oss informert så lenge vi har de dataene.

    5.4 Mer informasjon om dine rettigheter kan også fås fra Informasjonskommissærkontor eller ditt lokale Citizens Advice Bureau.

    5.5 Hvis du har grunn til klage på vår bruk av din personlige data, har du rett til å inngi en klage på informasjonen Kommissærens kontor.

    5.6 Vi ønsker velkommen muligheten til å løse dine bekymringer selv, Kontakt oss imidlertid først ved å bruke detaljene i del 15.

    6. Hvilke data samler du inn og hvordan?

    Avhengig av din bruk av nettstedet vårt, kan vi samle inn og holde noen eller alle av de personlige og ikke-personlige dataene som er angitt i tabellen nedenfor, ved bruk av metodene også angitt i tabellen. Se også del 14 for mer informasjon om vår bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier og vår cookie-policy.

    Innsamlet data Hvordan vi samler inn dataene
    Identitetsinformasjon inkludert navn, tittel, fødselsdato, kjønn. Skrives inn av deg under registrering av nettstedet
    Kontaktinformasjon inkludert adresse, e-postadresse, telefonnummer. Skrives inn av deg under registrering av nettstedet
    Profilinformasjon inkludert preferanser, interesser, innlogging detaljer, kjøpshistorikk Spilt inn under interaksjonene dine med nettstedet ditt
    Teknisk informasjon inkludert IP-adresse, nettlesertype og versjon, operativsystem Spilt inn under interaksjonene dine med nettstedet ditt

    7. Hvordan bruker du personopplysningene mine?

    7.1 I henhold til databeskyttelseslovgivningen må vi alltid ha en lovlig grunnlag for bruk av personopplysninger. Tabellen nedenfor beskriver hvordan vi bruker din personopplysninger, og Våre lovlige grunnlag for å gjøre det:

    Hva vi gjør Hvilke data vi bruker Vårt lovlige grunnlag
    Registrerer deg på siden vår Personopplysninger lagt inn av deg Nødvendig for utførelsen av kontrakten mellom dere og oss
    Leverer og administrerer kontoen din Personopplysninger lagt inn av deg Nødvendig for våre legitime forretningsinteresser å sikre du får den best mulige opplevelsen når du får tilgang til og bruker vår nettside
    Å tilby og administrere din tilgang til nettstedet vårt Geografisk plassering Nødvendig for våre legitime forretningsinteresser å sikre du får den best mulige opplevelsen når du får tilgang til og bruker vår nettside
    Tilpasse og skreddersy opplevelsen din på nettstedet vårt Bla gjennom og kjøpe historie Nødvendig for våre legitime forretningsinteresser å sikre du får den best mulige opplevelsen når du får tilgang til og bruker vår nettside
    Administrere nettstedet vårt Personopplysninger lagt inn av deg Nødvendig for våre legitime forretningsinteresser å sikre du får den best mulige opplevelsen når du får tilgang til og bruker vår nettside
    Leverer våre produkter og tjenester til deg. Personopplysninger lagt inn av deg Nødvendig for utførelsen av kontrakten mellom dere og oss
    Behandle betalinger for våre produkter og tjenester Personopplysninger lagt inn av deg Nødvendig for utførelsen av kontrakten mellom dere og oss
    Kommuniserer med deg Personopplysninger lagt inn av deg Nødvendig for våre legitime forretningsinteresser å sikre du får den best mulige opplevelsen når du får tilgang til og bruker vår nettside
    Forsyner deg med informasjon via e-post eller post som du har valgt deg inn (du kan avmelde når som helst ved å melde deg ut) Personopplysninger lagt inn av deg Nødvendig for våre legitime forretningsinteresser å sikre du får den best mulige opplevelsen når du får tilgang til og bruker vår nettside

    7.2 Med din tillatelse og / eller der loven tillater det, kan vi også bruke dine personopplysninger til markedsføringsformål, som kan inkludere å kontakte deg av e-post med informasjon, nyheter og tilbud på våre produkter. Du vil ikke bli sendt all ulovlig markedsføring eller spam. Vi vil alltid arbeide for å beskytte dine rettigheter fullt ut og overholde våre forpliktelser i henhold til databeskyttelseslovgivningen og Forskrift om personvern og elektronisk kommunikasjon (EF-direktiv 2003), og du vil alltid ha muligheten til å velge bort.

    7.3 Vi vil bare bruke dine personopplysninger til det eller de formål de brukes til ble opprinnelig samlet, med mindre vi med rimelighet mener at et annet formål er kompatibel med det eller de opprinnelige formål (er) og trenger å bruke dine personlige data for det formålet. Hvis vi bruker dine personopplysninger på denne måten og du ønsker det Oss for å forklare hvordan det nye formålet er kompatibelt med originalen ta kontakt med oss ved hjelp av detaljene i del 15.

    7.4 Hvis vi trenger å bruke dine personopplysninger til et formål som ikke er relatert til eller uforenlig med formålet (e) det opprinnelig ble samlet inn for, Vi vil informere deg og forklare det juridiske grunnlaget som lar oss gjøre det.

    7.4 I noen tilfeller, der det er tillatt eller påkrevd i lov, kan det hende vi behandle dine personopplysninger uten din viten eller samtykke. Dette blir det bare gjort innenfor rammene av databeskyttelseslovgivningen og dine juridiske rettigheter

    8. Hvor lenge vil du oppbevare personopplysningene mine?

    Vi vil ikke oppbevare dine personlige data lenger enn det som er nødvendig i i lys av årsaken (e) som den ble samlet inn for. Dine personlige data vil derfor holdes i følgende perioder (eller, hvis det ikke er noen fast periode, Følgende faktorer vil bli brukt for å bestemme hvor lenge det holdes):

    Type data Hvor lenge vi holder det
    Identitetsinformasjon inkludert navn, tittel, fødselsdato, kjønn 7 år (på grunn av regnskapsskikk)
    Kontaktinformasjon inkludert adresse, e-postadresse, telefonnummer. 7 år (på grunn av regnskapsskikk)
    Profilinformasjon inkludert preferanser, interesser, innlogging detaljer, kjøpshistorikk Ingen fast oppbevaringsperiode
    Teknisk informasjon inkludert IP-adresse, nettlesertype og versjon, operativsystem Ingen fast oppbevaringsperiode

    9. Hvordan og hvor lagrer eller overfører du personopplysningene mine?

    9.1 Vi kan lagre eller overføre deler av eller alle dine personlige data i land som ikke er en del av Det europeiske økonomiske området ("EØS" består av alle EUs medlemsland, pluss Norge, Island og Liechtenstein). Disse er kjent som "tredjeland" og har kanskje ikke databeskyttelseslover som er så sterke som de i Storbritannia og / eller EØS. Dette betyr at vi vil ta ytterligere skritt i for å sikre at dine personopplysninger blir behandlet like trygt og sikkert som det ville være i Storbritannia og under databeskyttelseslovgivningen som følger:

    9.1 Vi deler dine data innen gruppen selskaper som vi er en av del. Der dette innebærer overføring av personopplysninger utenfor EØS, vår gruppe sikrer at personopplysninger blir beskyttet ved å kreve alle selskaper innen gruppen skal følge de samme reglene med hensyn til bruk av personopplysninger. Disse er kjent som "bindende selskapsregler". Mer informasjon om forpliktende bedrift regler er tilgjengelige fra EU-kommisjonen.

    9.1 Sikkerheten til dine personopplysninger er avgjørende for oss og for å beskytte dataene dine. Vi tar en rekke viktige tiltak, inkludert følgende: 9.1.1 begrense tilgangen til personopplysningene dine til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter med et legitimt behov for kjenne til og sikre at de er underlagt taushetsplikter; 9.1.2 prosedyrer for å håndtere datainnbrudd (utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, tap, endring, uautorisert avsløring av, eller tilgang til, dine personlige data) inkludert varsling om deg og / eller Informasjonskommissærkontor hvor det er lovpålagt å gjøre det så;

    10. Deler du mine personlige data?

    10.1 Vi vil ikke dele noen av dine personlige data med noen tredjepart for ethvert formål, med forbehold om følgende unntak.

    10.2 Hvis vi selger, overfører eller fusjonerer deler av vår virksomhet eller eiendeler, din personopplysninger kan overføres til en tredjepart. Enhver ny eier av vår virksomheten kan fortsette å bruke dine personlige data på samme måte som vi har brukt det, som spesifisert i denne personvernpolitikken.

    10.3 Under noen begrensede omstendigheter kan det hende vi er lovlig pålagt å dele visse personopplysninger, som kan inkludere din, hvis vi er involvert i rettslige forhandlinger eller etterlevelse av juridiske forpliktelser, en rettskjennelse, eller instruksjonene fra en myndighet.

    11. Hvordan kan jeg kontrollere personopplysningene mine?

    11.1 I tillegg til rettighetene dine i henhold til databeskyttelseslovgivningen, angir du ut i del 5, når du sender inn personopplysninger via nettstedet vårt, kan du bli gitt alternativer for å begrense Vår bruk av dine personlige data. Spesielt tar vi sikte på gir deg sterke kontroller med vår bruk av dataene dine til direkte markedsføring formål (inkludert muligheten til å velge bort å motta e-post fra oss som du kan gjøre ved å melde deg av ved å bruke koblingene i e-postene våre, på det tidspunktet du oppgir dine detaljer og ved å administrere kontoen din).

    11.2 Det kan også være lurt å registrere deg for en eller flere av preferansene tjenester som opererer i Storbritannia: The Phone Preference Service (“TPS”), bedriftens telefontjenestetjeneste (“CTPS”), og utsendelsen Preference Service (“MPS”). Disse kan bidra til å forhindre at du mottar det uønsket markedsføring. Vær imidlertid oppmerksom på at disse tjenestene ikke vil gjøre det forhindrer deg i å motta markedsføringskommunikasjon som du har samtykket å motta.

    12. Kan jeg holde tilbake informasjon?

    12.1 Du kan få tilgang til visse områder på nettstedet vårt uten å oppgi noe personopplysninger i det hele tatt. For å bruke alle tilgjengelige funksjoner og funksjoner på vår side kan du bli bedt om å sende inn eller tillate innsamling av visse data.

    12.2 Du kan begrense vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon, se del 14 og vår cookie-policy.

    13. Hvordan får jeg tilgang til personopplysningene mine?

    13.1 Hvis du vil vite hvilke personopplysninger vi har om deg, kan du spørre Oss for detaljer om personopplysningene og for en kopi av dem (hvor det er slikt personopplysninger holdes). Dette er kjent som en "forespørsel om emnetilgang".

    13.2 Alle forespørsler om fagtilgang skal sendes skriftlig og sendes til e-post eller postadresser vist i del 15.

    13.3 Det kreves normalt ikke noe gebyr for en anmodning om tilgang til emnet. Hvis forespørselen din er "åpenbart grunnløs eller overdreven" (for eksempel hvis du komme med gjentagende forespørsler) et gebyr kan belastes for å dekke administrasjonsområdet vårt kostnader ved å svare.

    13.4 Vi vil svare på forespørselen om emnetilgang innen en måned etter mottar den. Normalt har vi som mål å gi et fullstendig svar, inkludert a kopi av dine personopplysninger innen den tiden. I noen tilfeller er det imidlertid spesielt hvis forespørselen din er mer komplisert, kan det kreves mer tid til maksimalt tre måneder fra datoen vi mottar din forespørsel. Du vil holdes fullt informert om vår fremgang.

    14. Hvordan bruker du informasjonskapsler?

    Nettstedet vårt kan plassere og få tilgang til visse førsteparts informasjonskapsler på datamaskinen din eller enhet. Førsteparts informasjonskapsler er de som er plassert direkte av oss og brukes bare av oss. Vi bruker informasjonskapsler for å forenkle og forbedre din opplevelse av nettstedet vårt og å tilby og forbedre våre produkter og tjenester. I tillegg bruker nettstedet vårt analysetjenester levert av Google, som også bruker informasjonskapsler. Nettstedsanalyse refererer til et sett med verktøy som brukes til å samle og analysere bruksstatistikk, muliggjør Oss for å bedre forstå hvordan folk bruker nettstedet vårt. For mer informasjon, se til vår cookie-policy.

    15. Hvordan kontakter jeg deg?

    For å kontakte oss om hva som helst med personlige data og data å gjøre beskyttelse, inkludert for å komme med en anmodning om tilgang til tilgang, vennligst bruk følgende detaljer: E-postadresse: [email protected] Telefonnummer: (+44) 333 101 4456 Postadresse: Unit 1, Maison Court, Barlborough, Chesterfield, S43 4GD, United Kingdom

    16. Endringer i denne personvernregelen

    16.1 Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Dette kan være nødvendig, for eksempel hvis loven endres, eller hvis vi endrer vår virksomhet i en måte som påvirker beskyttelse av personopplysninger.

    16.2 Eventuelle endringer vil bli lagt ut umiddelbart på nettstedet vårt, og du vil være det anses for å ha akseptert vilkårene i personvernreglene ved første gangs bruk av nettstedet vårt etter endringene. Vi anbefaler at du sjekker denne siden regelmessig for å holde seg oppdatert. Denne personvernpolitikken ble sist oppdatert i mai 2020.

    Please note that this address is not for correspondence or product returns. If you would like to contact us, please use the form on the contact page.